Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spoiled Brats

Spoiled Brats

26/11/2021 | Flixfilm

Spoiled Brats på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Nicolas Cuche
Skuespillere: Gérard Jugnot, Camille Lou, Artus
Spilletid: 95 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Tre forkælede søskende bliver tvunget til selv at tjene penge, efter deres rige og velmenende far lader som om, han har mistet alt for at give dem en lærestreg.

Spoiled Brats havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spoiled Brats på YouTube.Se Spoiled Brats på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spoiled Brats ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spoiled Brats stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spoiled Brats, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spoiled Brats er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar