Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spontaneous

Spontaneous

08/02/2022 | Flixfilm

Spontaneous på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Horror
Instruktion: Brian Duffield
Skuespillere: Katherine Langford, Charlie Plummer, Yvonne Orji
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da deres skolekammerater på uforklarlig vis eksploderer, beslutter to high school-elever sig for at leve livet fuldt ud og finde kærligheden, mens de gør det.

Spontaneous havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spontaneous på YouTube.Se Spontaneous på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Spontaneous ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spontaneous stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spontaneous, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spontaneous er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar