Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spooks: The Greater Good

Spooks: The Greater Good

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Spooks: The Greater Good på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da en terrorist undslipper, bliver MI-5-direktøren Harry Pearce syndebuk. Men den snu veteran kan stadig hive nogle spiontricks ud af ærmet.


Se Spooks: The Greater Good på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Spooks: The Greater Good havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spooks: The Greater Good ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spooks: The Greater Good herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spooks: The Greater Good er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spooks: The Greater Good stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore