Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spooks: The Greater Good

Spooks: The Greater Good

01/12/2018 | Flixfilm

Se Spooks: The Greater Good på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en terrorist undslipper, bliver MI-5-direktøren Harry Pearce syndebuk. Men den snu veteran kan stadig hive nogle spiontricks ud af ærmet.


Se Spooks: The Greater Good på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpooks: The Greater Good havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spooks: The Greater Good ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spooks: The Greater Good herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spooks: The Greater Good er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spooks: The Greater Good stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar