Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spotlight

Spotlight

01/08/2021 | Flixfilm

Spotlight på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Tom McCarthy
Skuespillere: Mark Ruffalo, Michael Keaton, Rachel McAdams
Spilletid: 129 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Et team af journalister og redaktører på Boston Globe undersøger en chokerende sag om overgreb på børn i den katolske kirke.Se Spotlight på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Spotlight havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spotlight på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Spotlight ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spotlight stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spotlight, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spotlight er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar