Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Spriggan

18/06/2022 | Flixfilm

Spriggan på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kyle McCarley, Ryan Colt Levy, Chiaki Kobayashi
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En gammel civilisations efterladenskaber på Jorden rummer farlige kræfter, og ARCAMs Spriggan-agenter skal sikre, at de ikke kommer i forkerte hænder.

Spriggan (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spriggan på YouTube.Se Spriggan på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spriggan (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spriggan (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spriggan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spriggan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar