Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spring and Port Wine

Spring and Port Wine

13/02/2022 | Flixfilm

Spring and Port Wine på Netflix

Produktionsår: 1970
Genre: Drama
Instruktion: Peter Hammond
Skuespillere: James Mason, Diana Coupland, Hannah Gordon
Spilletid: 101 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En streng arbejder holder sin familie i kort snor, mens hans kone kører familien på et stramt budget, men deres fire børn udfordrer deres autoritet.

Spring and Port Wine havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spring and Port Wine på YouTube.Se Spring and Port Wine på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spring and Port Wine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spring and Port Wine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spring and Port Wine, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spring and Port Wine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar