Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spring Breakers

Spring Breakers

01/08/2016 | Ingen kommentarer

Se Spring Breakers på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktør: Harmony Korine
Skuespillere: James Franco, Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson
Spilletid: 94 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Fire collegepiger røver en restaurant for at finansiere forårsferien i Florida, hvorefter de involverer sig med en underlig fyr med sin egen kriminelle dagsorden.


Se Spring Breakers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Spring Breakers havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spring Breakers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spring Breakers herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spring Breakers er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spring Breakers stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar