Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spring Breakers

Spring Breakers

01/08/2016 | Flixfilm

Spring Breakers på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Harmony Korine
Skuespillere: Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson
Spilletid: 94 min
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Fire collegepiger røver en restaurant for at finansiere forårsferien i Florida, hvorefter de involverer sig med en underlig fyr med sin egen kriminelle dagsorden.

Spring Breakers havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spring Breakers på YouTube.Se Spring Breakers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spring Breakers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spring Breakers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spring Breakers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spring Breakers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar