Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spring Meeting

Spring Meeting

18/02/2022 | Flixfilm

Spring Meeting på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En ung mand beslutter sig for at gifte sig med en rig arving for at tilfredsstille sin mor, men et møde med hendes lillesøster forpurrer bryllupsplanerne.Se Spring Meeting på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Spring Meeting havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spring Meeting på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Spring Meeting ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spring Meeting stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spring Meeting, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spring Meeting er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar