Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Spring serie-introen over med ny Netflix-funktion

Spring serie-introen over med ny Netflix-funktion

19/03/2017 | Flixfilm

Har du fået nok af tema-sangen til Family Guy, Friends, eller den langsommelige åbning i House of Cards, så er Netflix klar med en ny funktion hvor du let og elegant kan springe serie-introen over med et enkelt klik!

For at spring en intro over skal man klikke på knappen, der findes nederst til højre på skærmen, som det ses på billedet tilhørerende denne artikel. Knappen vises når introen begynder.

Netflix har længe sprunget introen over automatisk, hvis man har set flere episoder i træk, men den nye funktionen giver mulighed for at hoppe over introen i første hug.

Den nye knap har været tilgængelig hos nogle Netflix-medlemmer i en længere periode, men skulle nu være blevet tilgængelig for alle brugere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er usikkert om funktionen er tilgængelig på iPhone, Android, Apple TV eller smart TV, men Flixfilm.dk kan bekræfte, at det virker når man ser Netflix på en computer.

LÆS OGSÅ   Sidste sæson af 'The 100' kommer på Netflix

Streamingtjenesten Netflix tester hele tiden nye funktioner for at forbedre brugeroplevelsen og ovennævnte funktion er blot den seneste Netflix har introduceret. Tidligere kan der nævnes profiler samt ny søgefunktion på hjemmesiden.

Det er dog ikke alle tests, som ender ud i nye funktioner. I 2014 var der blandt andet historier om at streamingtjenesten Netflix var ved at afprøve en ny privat-funktion, som betød at man kunne se film og serier i fred og uden at de ville fremgå i historikken.
Skriv kommentar