Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Springsteen & I

Springsteen & I

01/04/2017 | Flixfilm

Se Springsteen & I på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Thom Zimny
Skuespillere: Patti Scialfa, Bruce Springsteen
Spilletid: 153 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Med en blanding af videoer optaget af fans og koncertoptagelser demonstrerer denne dokumentar, hvor vigtig Bruce Springsteen har været for sine fans verden over.


Se Springsteen & I på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpringsteen & I havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Springsteen & I ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Springsteen & I herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Springsteen & I er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Springsteen & I stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar