Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Springsteen on Broadway

Springsteen on Broadway

16/12/2018 | Flixfilm

Se Springsteen on Broadway på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Thom Zimny
Skuespillere: Patti Scialfa, Bruce Springsteen
Spilletid: 153 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Bruce Springsteen deler personlige historier fra sit liv og akustiske versioner af nogle af sine mest kendte sange i en intim solokoncert.

Springsteen on Broadway havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Springsteen on Broadway på NetflixAnmeldelse: Bruce Springsteen on Broadway

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Springsteen on Broadway ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Springsteen on Broadway stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Springsteen on Broadway, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Springsteen on Broadway er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar