Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Springsteen on Broadway

Springsteen on Broadway

16/12/2018 | Flixfilm

Springsteen on Broadway på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Thom Zimny
Skuespillere: Bruce Springsteen, Patti Scialfa
Spilletid: 153 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: Bruce Springsteen deler personlige historier fra sit liv og akustiske versioner af nogle af sine mest kendte sange i en intim solokoncert.

Springsteen on Broadway havde premiere på Netflix Danmark den 16. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Springsteen on Broadway på YouTube.Se Springsteen on Broadway på Netflix
Anmeldelse: Bruce Springsteen on Broadway

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Springsteen on Broadway ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Springsteen on Broadway stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Springsteen on Broadway, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Springsteen on Broadway er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar