Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spruttepatruljen og Great Barrier Reef

Spruttepatruljen og Great Barrier Reef

13/10/2020 | Flixfilm

Spruttepatruljen og Great Barrier Reef på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne musicalspecial må Spruttepatruljen finde en metode til at holde stimer af sultne koralspisende søstjerner væk for at redde en vens skrøbelige bolig på revet.

Spruttepatruljen og Great Barrier Reef havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spruttepatruljen og Great Barrier Reef på YouTube.Se Spruttepatruljen og Great Barrier Reef på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spruttepatruljen og Great Barrier Reef ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spruttepatruljen og Great Barrier Reef stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spruttepatruljen og Great Barrier Reef, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spruttepatruljen og Great Barrier Reef er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar