Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spruttepatruljen på land

Spruttepatruljen på land

07/09/2021 | Flixfilm

Spruttepatruljen på land på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Spruttepatruljen udvider deres udforskning af verden – og går på land! Med nye fartøjer og nye venner vil de beskytte ethvert levested og dyr i fare.

Spruttepatruljen på land (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spruttepatruljen på land på YouTube.Se Spruttepatruljen på land på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spruttepatruljen på land (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spruttepatruljen på land (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spruttepatruljen på land, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spruttepatruljen på land er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar