Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Spy Game

04/03/2015 | Flixfilm

Se Spy Game på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Tony Scott
Skuespillere: Robert Redford, Brad Pitt, Catherine McCormack, Stephen Dillane
Spilletid: 126 min
Land: Germany, USA, Japan, France
Sprog: English, German, Arabic, French, Cantonese
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En garvet spion tager på sin karrieres farligste mission, da han opdager, at hans tidligere efterfølger er taget til fange og dømt til døden i Kina.


Se Spy Game på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpy Game havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spy Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spy Game herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spy Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spy Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar