Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Spy Hard

01/01/2016 | Flixfilm

Se Spy Hard på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Rick Friedberg
Skuespillere: Leslie Nielsen, Nicollette Sheridan, Charles Durning, Marcia Gay Harden
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Leslie Nielsen spiller den pensionerede agent Dick Steele, som kaldes tilbage til tjeneste for at forhindre superskurken general Rancor i at ødelægge planeten.

Spy Hard havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Spy Hard på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spy Hard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spy Hard stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spy Hard, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spy Hard er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar