Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams

Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams

01/08/2019 | Flixfilm

Se Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Spionbørnene Carmen og Juni Cortez slår sig sammen med to andre små hemmelige agenter, Gary og Gerti Giggles, for at overmande en ond videnskabsmand.



Se Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (Drømmenes Ø) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (Drømmenes Ø) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (Drømmenes Ø) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar