Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spy Kids 3: Game Over

Spy Kids 3: Game Over

01/08/2019 | Flixfilm

Spy Kids 3: Game Over på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Robert Rodriguez
Skuespillere: Daryl Sabara, Alexa PenaVega, Antonio Banderas
Spilletid: 84 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Carmen fanges i et virtual reality-spil, som er udviklet af børnenes nye fjende, Legetøjsfabrikanten, og nu er det op til Juni at redde hende ved at vinde over spillet.

Spy Kids 3: Game Over havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spy Kids 3: Game Over på YouTube.Se Spy Kids 3: Game Over på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spy Kids 3: Game Over ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spy Kids 3: Game Over stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spy Kids 3: Game Over, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spy Kids 3: Game Over er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar