Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spy Kids 3: Game Over

Spy Kids 3: Game Over

01/08/2019

Se Spy Kids 3: Game Over på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Carmen fanges i et virtual reality-spil, som er udviklet af børnenes nye fjende, Legetøjsfabrikanten, og nu er det op til Juni at redde hende ved at vinde over spillet.


Se Spy Kids 3: Game Over på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Spy Kids 3: Game Over havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Spy Kids 3: Game Over ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spy Kids 3: Game Over herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spy Kids 3: Game Over er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spy Kids 3: Game Over stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar