Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Spy Kids: Mission Critical

Spy Kids: Mission Critical

30/11/2018 | Flixfilm

Se Spy Kids: Mission Critical på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Drama, Family, Romance, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ashley Bornancin, Carter Hastings, Caitlyn Bairstow, Nicholas Coombe
Spilletid: N/A
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: I denne animerede serie må Juni og Carmen Cortez bekæmpe den onde SWAMP-organisation – uden hjælp fra deres spionforældre.

Spy Kids: Mission Critical (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Spy Kids: Mission Critical på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spy Kids: Mission Critical (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spy Kids: Mission Critical (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spy Kids: Mission Critical, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spy Kids: Mission Critical er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar