Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Spy Kids

01/08/2019 | Flixfilm

Spy Kids på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Robert Rodriguez
Skuespillere: Alexa PenaVega, Daryl Sabara, Antonio Banderas
Spilletid: 88 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Carmen og Juni skal redde deres forældre, som er hemmelige agenter, fra en forbryder, som vil automatisere sin hær af børnerobotter til at gøre, hvad han befaler.

Spy Kids havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spy Kids på YouTube.Se Spy Kids på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spy Kids ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spy Kids stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spy Kids, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spy Kids er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar