Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Spy Time

01/06/2016 | Flixfilm

Se Spy Time på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: Javier Ruiz Caldera
Skuespillere: Imanol Arias, Quim Gutiérrez, Alexandra Jiménez, Berto Romero
Spilletid: 93 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da hans kæreste dropper ham, fordi han er kedelig, opdager en arbejdsnarkoman, at hans far er hemmelig agent, og at en farlig bandit er ude efter dem.


Se Spy Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSpy Time havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Spy Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Spy Time herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Spy Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spy Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar