Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Spy Time

01/06/2016 | Flixfilm

Spy Time på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Action, Comedy, Thriller
Instruktion: Javier Ruiz Caldera
Skuespillere: Imanol Arias, Quim Gutiérrez, Alexandra Jiménez
Spilletid: 1 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da hans kæreste dropper ham, fordi han er kedelig, opdager en arbejdsnarkoman, at hans far er hemmelig agent, og at en farlig bandit er ude efter dem.

Spy Time havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spy Time på YouTube.Se Spy Time på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Spy Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spy Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spy Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spy Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar