Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Spycraft

20/01/2021 | Flixfilm

Se Spycraft på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Keith Melton, Dylan Berry, Robert Bigman
Spilletid: 271 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Spionfaget er en seriøs branche, og gennem tiden har de redskaber og teknologier, der er udviklet til faget, været lige så vigtige som spionerne selv.

Spycraft (Spionhåndværk) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spycraft på YouTube.Se Spycraft på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Spycraft (Spionhåndværk) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spycraft (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spycraft, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spycraft (Spionhåndværk) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar