Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Spycraft

20/01/2021 | Flixfilm

Spycraft på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Short, Thriller
Instruktion: Dillon Wilson
Skuespillere: Seth Austin, Giovanni Comin, Jason Ha
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Spionfaget er en seriøs branche, og gennem tiden har de redskaber og teknologier, der er udviklet til faget, været lige så vigtige som spionerne selv.

Spycraft (Spionhåndværk) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Spycraft på YouTube.Se Spycraft på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Spycraft (Spionhåndværk) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Spycraft (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Spycraft, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Spycraft (Spionhåndværk) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar