Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Squadra Antifurto

Squadra Antifurto

12/05/2021 | Flixfilm

Squadra Antifurto på Netflix

Produktionsår: 1976
Genre: Action, Comedy
Instruktion: Bruno Corbucci
Skuespillere: Tomas Milian, Robert Webber, Lilli Carati
Spilletid: 102 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Den utraditionelle civilbetjent Nico Giraldi efterforsker et tyveri af nogle følsomme dokumenter fra en korrupt tidligere CIA-agent.Se Squadra Antifurto på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Squadra Antifurto havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Squadra Antifurto på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Squadra Antifurto ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Squadra Antifurto stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Squadra Antifurto, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Squadra Antifurto er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar