Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Squadra antimafia

Squadra antimafia

05/06/2021 | Flixfilm

Squadra antimafia på Netflix

Produktionsår: 2009–
Genre: Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: Giulia Michelini, Paolo Pierobon, Giordano De Plano
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Et vigtigt vidne i en retssag mod mafiaen bliver myrdet i et fængsel i Viterbo, og Nico Giraldi – civilbetjent og tidligere tyv – tager til New York for at efterforske.

Squadra antimafia havde premiere på Netflix Danmark den 5. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Squadra antimafia på YouTube.Se Squadra antimafia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Squadra antimafia ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Squadra antimafia stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Squadra antimafia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Squadra antimafia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar