Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Squadra Antitruffa

Squadra Antitruffa

19/05/2021 | Flixfilm

Squadra Antitruffa på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En bramfri italiensk betjent går sammen med en engelsk kriminalbetjent om at fange en svindler, der står bag et svindelnummer mod Lloyd's of London.

Squadra Antitruffa havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Squadra Antitruffa på YouTube.Se Squadra Antitruffa på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Squadra Antitruffa ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Squadra Antitruffa stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Squadra Antitruffa, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Squadra Antitruffa er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar