Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Square Grouper

Square Grouper

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Square Grouper på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Documentary
Instruktør: Billy Corben
Skuespillere: Robert Platshorn
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Square Grouper er en dokumentarfilm, der handler om smugling af cannabis i Miami i 1970'erne, rednecks og cannabiskirker og den længste cannabisstraf i USA.


Se Square Grouper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Square Grouper havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Square Grouper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Square Grouper herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Square Grouper er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Square Grouper stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar