Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Square Ring

Square Ring

15/03/2022 | Flixfilm

Square Ring på Netflix

Produktionsår: 1953
Genre: Drama, Sport
Instruktion: Basil Dearden
Skuespillere: Jack Warner, Robert Beatty, Bill Owen
Spilletid: 83 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I løbet af en enkelt aften ved en lurvet boksering forsøger en tidligere mester et comeback, mens en amatør bliver professionel, og en bokser planlægger at tabe sin kamp.

Square Ring havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Square Ring på YouTube.Se Square Ring på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Square Ring ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Square Ring stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Square Ring, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Square Ring er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar