Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Squared Love

Squared Love

11/02/2021 | Flixfilm

Squared Love på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Filip Zylber
Skuespillere: Adrianna Chlebicka, Mateusz Banasiuk, Agnieszka Zulewska
Spilletid: 102 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 5.1

Handling: En kendisjournalist og berygtet skørtejæger begynder at genoverveje sine valg i livet, da han falder for en mystisk model, som lever et dobbeltliv.Se Squared Love på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Squared Love havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Squared Love på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Squared Love ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Squared Love stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Squared Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Squared Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar