Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Squeamish!

Squeamish!

22/05/2018 | Flixfilm

Se Squeamish! på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Reece Shearsmith
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Denne realityserie byder på alt fra kropsbøjninger til insektspisning, når der dykkes ned i videnskaben bag ting, der får håret til at rejse sig.


Se Squeamish! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSqueamish! (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Squeamish! (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Squeamish! herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Squeamish! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Squeamish! (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar