Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Squid Game’ får den bedste start nogensinde for en Netflix-serie

‘Squid Game’ får den bedste start nogensinde for en Netflix-serie

13/10/2021 | Flixfilm

squid game 2 danmark

Den koreanske serie ‘Squid Game’, som mest af alt kan betegnes som en skræmmende overlevelsesserie med referencer til ‘The Cube’ og ‘Battle Royale’ er blevet et megahit for streamingtjenesten Netflix.

Seriens popularitet har ikke været nogle hemmelighed da ‘Squid Game’ i flere uger har ligget i top af alverdens Netflix-toplister.

I Danmark har den kun set sig slået af ‘Kastanjemanden‘, som ligeledes er blevet et enormt hit.

Nu kan Netflix imidlertid afsløre, at ‘Squid Game’ har haft mere end 111 millioner seere i løbet af de første 28 dage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det betyder, at serien har fået den bedste start nogensinde for en Netflix-serie og slår dermed ‘Bridgerton‘, ‘Lupin‘, ‘The Witcher‘ m.v.

Det er imponerende – især eftersom der er tale om en serie med koreanske skuespillere og koreansk dialog!

Det er dog værd at bemærke, at et Netflix-medlem skal have set mindst 2 minutter af en serie indenfor de første 28 dage for at tælle med i statistikken. Det er samme måde som YouTube optæller seertal. Det er derfor ikke til at sige hvor mange af de 111 millioner seere, der har set alle 8 episoder af ‘Squid Game’.

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

Den sydkoreanske serie ‘Squid Game’ følger 456 økonomiske desperate mennesker, som skal igennem flere forskellige sindssyge prøvelser, heriblandt børnelegen rød, gul, grøn – stop!, hvor man skal stå fuldstændig stille når der bliver sagt stop. Den heldige vinder af ‘Squid Game’ kan man tage intet mindre end 45 milliarder won med hjem i tasken.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien succes giver et enormt rygstød til Netflix’ internationale strategi, som betyder at der ikke kun skal være amerikanske serier og film på streamingtjenesten – men indhold fra hele verden – Og at det sagtens kan blive et hit selvom at der ikke tale engelsk/amerikansk.

Til trods for at serien er blevet et globalt hit, så er det endnu ikke blevet afsløret om de 111 millioner seere kan forvente en sæson 2 af serien.

Se ‘Squid Game‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar