Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Squid Game’-skaber arbejder på en tredje sæson

‘Squid Game’-skaber arbejder på en tredje sæson

30/12/2021 | Flixfilm

squid game saeson 3

Selvom at den koreanske legesyge serie ‘Squid Game’ er den mest sete Netflix-serie nogensinde, så har streamingtjenesten Netflix endnu ikke officielt givet grønt lys til en sæson 2.

Hwang Dong-hyuk, instruktør, manuskriptforfatter og skaber af overlevelses-serien er dog fuld af fortrøstning for han har netop nu en sæson 2 på tegnebrættet – Men det stopper ikke her!

Til den lokale avis Korea Times udtaler Hwang nemlig, at også en sæson 3 er under udvikling. Han fortæller samtidig, at planer vil blive bekræftet af Netflix meget snart.

Det skriver det amerikanske medie Deadline baseret på informationerne fra Korea Times.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere end 142 millioner husstande har set ‘Squid Game’ siden at den havde premiere den 17. september 2021 og den gik direkte ind på førstepladsen i mere end 90 lande og det kommer derfor ikke som den store overraskelse at Netflix gerne ser flere afsnit af serien.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Afgrunden'

Den sydkoreanske serie ‘Squid Game’ følger 456 økonomiske desperate mennesker, som skal igennem flere forskellige sindssyge prøvelser, heriblandt børnelegen rød, gul, grøn – stop!, hvor man skal stå fuldstændig stille når der bliver sagt stop. Den heldige vinder af ‘Squid Game’ kan man tage intet mindre end 45 milliarder won med hjem i tasken. Penge som skal løfte deltagerne ud af deres fattigdom og pinsler.

Se ‘Squid Game‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar