Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Squid Game’ – Skræmmende sydkoreansk udgave af ‘Black Mirror’

‘Squid Game’ – Skræmmende sydkoreansk udgave af ‘Black Mirror’

19/08/2021 | Flixfilm

Squid Game netflix

Den tankevækkende antologi-serie fra Netflix ‘Black Mirror‘ har været en massiv succes.

Selvom historierne oftest udspiller sig i en mørk sci-fi verden med teknologi, der kommer ud af kontrol, så er det noget som har fanget alverdens Netflix-medlemmer.

Nu er Netflix tilbage med en ligende serie, dog ikke antologi, som nok skal fange opmærksomheden hos fans af ‘Black Mirror’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den sydkoreanske serie ‘Squid Game’ byder nemlig på en skræmmende overlevelseshistorie hvor 456 økonomiske desperate mennesker skal igennem flere forskellige prøvelser, som både er mystiske og livsfarlige.

Se traileren til ‘Squid Game’ nederst i artiklen, der giver et indblik i de sindssyge prøvelser, som oftest er baseret på lege fra barndommen, heriblandt legen Rød, gul, grøn – stop!, hvor man skal stå fuldstændig stille når der bliver sagt stop.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 28 – 2022)

Det er klart at hvis man ikke fuldfører opgaverne til punkt og prikke, så bliver man dræbt på diverse obskurlige faconer. Præcis som nogenlunde tidligere set i film som ‘The Circle’, ‘The Cube’ og ‘Battle Royale’.

Hvis man bliver den heldige vinder af ‘Squid Game’, så kan man tage intet mindre end 45 milliarder won med hjem i tasken. Penge som gerne skal kunne løfte deltagerne ud af deres fattigdom og pinsler.

‘Squid Game’ er på i alt 8 episoder og får premiere på Netflix Danmark den 17. september.
Skriv kommentar