Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » St. Vincent

St. Vincent

14/10/2016 | Flixfilm

Se St. Vincent på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Theodore Melfi
Skuespillere: Bill Murray, Melissa McCarthy, Naomi Watts, Chris O'Dowd
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Den ensomme 12-årige Oliver bliver venner med sin nabo, krigsveteranen Vincent, mens forældrene er optaget af deres skilsmisse.


Se St. Vincent på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSt. Vincent havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om St. Vincent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til St. Vincent herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til St. Vincent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at St. Vincent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar