Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stake Land II: The Stakelander

Stake Land II: The Stakelander

07/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Stake Land II: The Stakelander på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I en postapokalyptisk fremtid får en tragedie Martin til at opsøge sin gamle mentor, Mister, for at få hævn over den nye leder af en vampyrhær.


Se Stake Land II: The Stakelander på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stake Land II: The Stakelander havde premiere på Netflix Danmark den 7. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stake Land II: The Stakelander ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stake Land II: The Stakelander herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stake Land II: The Stakelander er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stake Land II: The Stakelander stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar