Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stalins datter

Stalins datter

16/08/2021 | Flixfilm

Stalins datter på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Gennem interviews og fotografier skildres den odyssé, Joseph Stalins datter Svetlana foretog, da hun hoppede af til Vesten midt under den kolde krig.

Stalins datter havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stalins datter på YouTube.Se Stalins datter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stalins datter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stalins datter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stalins datter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stalins datter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar