Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stalked by My Neighbour

Stalked by My Neighbour

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Stalked by My Neighbour på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En kvinde og hendes mor flygter til forstædernes sikkerhed efter at være blevet skræmt ud af deres hjem i byen, men inden længe trues de af en uhyggelig figur.


Se Stalked by My Neighbour på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stalked by My Neighbour havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stalked by My Neighbour ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stalked by My Neighbour herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stalked by My Neighbour er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stalked by My Neighbour stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar