Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stalkers Who Kill

Stalkers Who Kill

15/09/2016 | Flixfilm

Stalkers Who Kill på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nicola Kelleher, Keethan Krish, Ethan Taylor
Spilletid: 42 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Handling: Denne serie viser ægte og rekonstruerede billeder af mord, som er begået af stalkere, der både består af eks-kærester, kolleger og sågar familiemedlemmer.

Stalkers Who Kill havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stalkers Who Kill på YouTube.Se Stalkers Who Kill på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stalkers Who Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stalkers Who Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stalkers Who Kill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stalkers Who Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Stalkers Who Kill

  1. Hj - kl. 17:33, 16-09-2016:

    Denne trailer er utrolig spændende!….bare ærgerligt det ikke er traileren til udsendelsen, det man får frem på Netflix er jo bare en dokumentar……..sæt venligst den rigtige trailer på så folk ikke bliver skuffede ligesom mig.

Skriv kommentar