Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stalkers Who Kill

Stalkers Who Kill

15/09/2016 | 1 kommentar

Se Stalkers Who Kill på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nicola Kelleher, Keethan Krish, Ethan Taylor, Natali Servat
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.9

Resumé: Denne serie viser ægte og rekonstruerede billeder af mord, som er begået af stalkere, der både består af eks-kærester, kolleger og sågar familiemedlemmer.


Se Stalkers Who Kill på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stalkers Who Kill havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stalkers Who Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stalkers Who Kill herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stalkers Who Kill er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stalkers Who Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Stalkers Who Kill

  1. Hj - kl. 17:33, 16-09-2016:

    Denne trailer er utrolig spændende!….bare ærgerligt det ikke er traileren til udsendelsen, det man får frem på Netflix er jo bare en dokumentar……..sæt venligst den rigtige trailer på så folk ikke bliver skuffede ligesom mig.

    Skriv kommentar