Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stalkers Who Kill

15/09/2016 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2015
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nicola Kelleher, Keethan Krish, Natali Servat, Curtis Angus
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 4.6

Resumé: Denne serie viser ægte og rekonstruerede billeder af mord, som er begået af stalkere, der både består af eks-kærester, kolleger og sågar familiemedlemmer.


Se Stalkers Who Kill på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stalkers Who Kill havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stalkers Who Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stalkers Who Kill herunder:Fra premieredatoen (15. september, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Stalkers Who Kill er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Stalkers Who Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Stalkers Who Kill

  1. Hj - kl. 17:33, 16-09-2016:

    Denne trailer er utrolig spændende!….bare ærgerligt det ikke er traileren til udsendelsen, det man får frem på Netflix er jo bare en dokumentar……..sæt venligst den rigtige trailer på så folk ikke bliver skuffede ligesom mig.

    Skriv kommentar