Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stamping Ground

Stamping Ground

30/04/2022 | Flixfilm

Stamping Ground på Netflix

Produktionsår: 1971
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Hans Jürgen Pohland, George Sluizer
Skuespillere: Marty Balin, Skip Battin, Marc Bolan
Spilletid: 83 min
Land: Netherlands, West Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Denne dokumentar viser optrædener fra Santana, Jefferson Airplane, Pink Floyd, the Byrds og flere på Kralingen Music Festival i Holland i 1970.

Stamping Ground havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stamping Ground på YouTube.Se Stamping Ground på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Stamping Ground ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stamping Ground stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stamping Ground, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stamping Ground er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar