Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stan Helsing

Stan Helsing

01/12/2013 | Flixfilm

Se Stan Helsing på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Bo Zenga
Skuespillere: Steve Howey, Diora Baird, Kenan Thompson, Desi Lydic
Spilletid: 108 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Beskrivelse: En lille by terroriseres af ondskab, og befolkningen har ventet i mange år på den eneste mand, som kan frelse dem. Men redningsmanden viser sig ikke at være den skarpeste kniv i skuffen!


Se Stan Helsing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStan Helsing havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stan Helsing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stan Helsing herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stan Helsing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stan Helsing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar