Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stan Helsing

Stan Helsing

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Stan Helsing på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Bo Zenga
Skuespillere: Steve Howey, Diora Baird, Kenan Thompson, Desi Lydic
Spilletid: 108 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Resumé: En lille by terroriseres af ondskab, og befolkningen har ventet i mange år på den eneste mand, som kan frelse dem. Men redningsmanden viser sig ikke at være den skarpeste kniv i skuffen!


Se Stan Helsing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stan Helsing havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stan Helsing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stan Helsing herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stan Helsing er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stan Helsing stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar