Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels

16/03/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Terry Dougas, Nikki Frakes, Will Hess
Skuespillere: Avi Arad, Sean Astin, Dick Ayers, Kenneth Branagh
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.1

Resumé: Marvel-forfatteren Stan Lee taler med filmskaberen Kevin Smith om sin rolle i skabelsen af de figurer, som er blevet en del af vores moderne mytologi.


Se Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels herunder:Fra premieredatoen (16. marts, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar