Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels

Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels

16/03/2016 | Flixfilm

Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: Terry Dougas, Nikki Frakes, Will Hess
Skuespillere: Avi Arad, Jim Goodkind, Jeremy Piven
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Marvel-forfatteren Stan Lee taler med filmskaberen Kevin Smith om sin rolle i skabelsen af de figurer, som er blevet en del af vores moderne mytologi.

Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels på YouTube.Se Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar