Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels

Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels

16/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Terry Dougas, Nikki Frakes, Will Hess
Skuespillere: Avi Arad, Jim Goodkind, Jeremy Piven, Sean Astin
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Marvel-forfatteren Stan Lee taler med filmskaberen Kevin Smith om sin rolle i skabelsen af de figurer, som er blevet en del af vores moderne mytologi.


Se Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar