Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels

Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels

16/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Terry Dougas, Nikki Frakes, Will Hess
Skuespillere: Avi Arad, Jim Goodkind, Jeremy Piven, Sean Astin
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Marvel-forfatteren Stan Lee taler med filmskaberen Kevin Smith om sin rolle i skabelsen af de figurer, som er blevet en del af vores moderne mytologi.


Se Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore