Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels

Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels

16/03/2016 | Flixfilm

Se Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Terry Dougas, Nikki Frakes, Will Hess
Skuespillere: Avi Arad, Jim Goodkind, Jeremy Piven, Sean Astin
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Marvel-forfatteren Stan Lee taler med filmskaberen Kevin Smith om sin rolle i skabelsen af de figurer, som er blevet en del af vores moderne mytologi.


Se Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stan Lee’s Mutants, Monsters & Marvels stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar