Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stand and Deliver

Stand and Deliver

01/08/2017 | Flixfilm

Se Stand and Deliver på Netflix

Indspilningsår: 1988
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Ramón Menéndez
Skuespillere: Edward James Olmos, Estelle Harris, Mark Phelan, Virginia Paris
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: I denne historie, baseret på virkelige begivenheder, inspirerer storbylæreren Jaime Escalante de oprørske elever i en specialklasse til at blive supergode til matematik.


Se Stand and Deliver på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStand and Deliver havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stand and Deliver ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stand and Deliver herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stand and Deliver er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stand and Deliver stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar