Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stand By Me Doraemon 2

Stand By Me Doraemon 2

24/12/2021 | Flixfilm

Se Stand By Me Doraemon 2 på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Comedy, Drama
Instruktion: Ryuichi Yagi, Takashi Yamazaki
Skuespillere: Bakarhythm, Brian Beacock, Johnny Yong Bosch
Spilletid: 96 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, English, French, Abkhazian, Spanish, German, Urdu, Korean, Hindi
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Nobita rejser til fremtiden for at vise sin elskede bedstemor sin brud, men den voksne Nobita flygter fra sit eget bryllup. Kan han mon blive en god ægtemand for Shizuka?

Stand By Me Doraemon 2 havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stand By Me Doraemon 2 på YouTube.Se Stand By Me Doraemon 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stand By Me Doraemon 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stand By Me Doraemon 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stand By Me Doraemon 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stand By Me Doraemon 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar