Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Stand By Me Doraemon 2

Stand By Me Doraemon 2

24/12/2021 | Flixfilm

Stand By Me Doraemon 2 på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Comedy, Drama
Instruktion: Ryuichi Yagi, Takashi Yamazaki
Skuespillere: Bakarhythm, Brian Beacock, Johnny Yong Bosch
Spilletid: 96 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Nobita rejser til fremtiden for at vise sin elskede bedstemor sin brud, men den voksne Nobita flygter fra sit eget bryllup. Kan han mon blive en god ægtemand for Shizuka?Se Stand By Me Doraemon 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Stand By Me Doraemon 2 havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stand By Me Doraemon 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Stand By Me Doraemon 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stand By Me Doraemon 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stand By Me Doraemon 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stand By Me Doraemon 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar