Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stand By Me

Stand By Me

30/03/2014 | Flixfilm

Se Stand By Me på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Adventure, Drama
Instruktør: Rob Reiner
Skuespillere: Wil Wheaton, River Phoenix, Corey Feldman
Spilletid: 89 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Vennerne Geordie, Chris, Teddy og Vern tager ud for at finde liget af en forsvundet dreng. Det bliver et kapløb med nogle af byens bøller og et eventyr for de fire.

Stand By Me (Sammenhold) havde premiere på Netflix Danmark den 30. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Stand By Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stand By Me (Sammenhold) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stand By Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stand By Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stand By Me (Sammenhold) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar