Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stand Out: An LGBTQ+ Celebration

Stand Out: An LGBTQ+ Celebration

09/06/2022 | Flixfilm

Stand Out: An LGBTQ+ Celebration på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: LGBTQ+-komikerlegender og lovende nye stjerner går på scenen til en historisk aften med grin og queerkomik med Billy Eichner i værtsrollen.

Stand Out: An LGBTQ+ Celebration havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Stand Out: An LGBTQ+ Celebration på YouTube.Se Stand Out: An LGBTQ+ Celebration på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stand Out: An LGBTQ+ Celebration ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stand Out: An LGBTQ+ Celebration stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stand Out: An LGBTQ+ Celebration, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stand Out: An LGBTQ+ Celebration er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar