Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stand Up and Away! with Brian Regan

Stand Up and Away! with Brian Regan

24/12/2018 | Flixfilm

Se Stand Up and Away! with Brian Regan på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Brian Regan blander sin karakteristiske, observerende standup med korte sketcher og en masse publikumsinddragelse i denne hybridcomedyserie.


Se Stand Up and Away! with Brian Regan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStand Up and Away! with Brian Regan (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stand Up and Away! with Brian Regan (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stand Up and Away! with Brian Regan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stand Up and Away! with Brian Regan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stand Up and Away! with Brian Regan (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar