Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stand Up Guys

Stand Up Guys

25/09/2014 | Flixfilm

Se Stand Up Guys på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Crime, Thriller
Instruktion: Fisher Stevens
Skuespillere: Al Pacino, Christopher Walken, Alan Arkin
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English, Belarusian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Denne komedie følger tre barske, pensionerede gangstere, der samles igen i et uregerligt møde, hvor de genopfrisker gamle dages vilde tider og forbrydelser.

Stand Up Guys havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Stand Up Guys på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Stand Up Guys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stand Up Guys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Stand Up Guys, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Stand Up Guys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar