Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stand Up Guys

Stand Up Guys

25/09/2014 | Flixfilm

Se Stand Up Guys på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Fisher Stevens
Skuespillere: Al Pacino, Christopher Walken, Alan Arkin, Julianna Margulies
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Belarusian
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Denne komedie følger tre barske, pensionerede gangstere, der samles igen i et uregerligt møde, hvor de genopfrisker gamle dages vilde tider og forbrydelser.


Se Stand Up Guys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStand Up Guys havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stand Up Guys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stand Up Guys herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stand Up Guys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stand Up Guys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar