Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Stand Up Guys

Stand Up Guys

25/09/2014 | Ingen kommentarer

Se Stand Up Guys på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Fisher Stevens
Skuespillere: Al Pacino, Christopher Walken, Alan Arkin, Julianna Margulies
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, Belarusian
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Denne komedie følger tre barske, pensionerede gangstere, der samles igen i et uregerligt møde, hvor de genopfrisker gamle dages vilde tider og forbrydelser.


Se Stand Up Guys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Stand Up Guys havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Stand Up Guys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Stand Up Guys herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Stand Up Guys er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Stand Up Guys stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar