Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Stand-up med John Hodgman kommer på Netflix

Stand-up med John Hodgman kommer på Netflix

08/06/2013 | Flixfilm

Komikeren John Hodgman’s seneste stand-up show; Ragnarok får i slutningen af måneden premiere på Netflix. Det er endnu ikke bekræftet, at showet får premiere i Danmark, men eftersom USA, Canada og UK er blevet bekræftet, vurderer vi, at showet ligeledes vil blive tilgængeligt på den danske Netflix. John Hodgman’s Ragnarok vil kunne ses eksklusivt på Netflix fra d. 30. juni. Se traileren til stand-up showet Ragnarok nederst.

I Danmark er John Hodgman nok mest kendt for sin rolle som korrespondent i det politiske comedyshow The Daily Show med Jon Stewart. Andre vil huske John Hodgman som PC i de gamle Apple reklamer.

John Hodgman’s Ragnarok er det seneste eksempel på, at Netflix forsøger at erhverve sig eksklusivt indhold til streamingtjenesten. Forleden fik dokumentaren Art of Conflict ligeledes eksklusiv premiere på Netflix. Den handler om konflikterne i Irland og forsøger gennem byens kunst, at finde forklaringen på de langvarige konflikter. Dokumentaren er skabt af Valeri Vaughn og berettes af hendes bror, komikeren Vince Vaughn.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 22 – 2022)

Trailer til John Hodgman’s Ragnarok:

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar