Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Stand-up med Russell Peters kommer på Netflix

Stand-up med Russell Peters kommer på Netflix

03/09/2013 | Flixfilm

Netflix har netop annonceret, at de den 14. oktober har eksklusiv premiere på Russell Peters comedy-shows Notorious og Russell Peters vs. the World. Russell Peters er en canadisk komiker som har høstet stor roser ud i verdenen. Tilbage i april var han Danmark for, at optræde med selvsamme show som snart kan ses på Netflix Danmark.

Stand-up showet Notorious er filmet i Sydney tidligere på året og er et hylende morsomt show der behandler emner som raceforskelle, etnicitet og kulturelle uligheder. Showet var udsolgt i store dele af verden og har globalt solgt over 300.000 billetter. Russell Peters vs. the World er en dokumentar i fire afsnit hvor man følger Peters tour rundt i verden.

LÆS OGSÅ   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

“Jeg har altid roste mig selv for, at være uden for boksen og lidt foran kurven, hvilket er grunden til, at Netflix passer perfekt til mig,” siger Peters. “Plus, internettet tog min karriere til et helt andet niveau – vi begge skylder en masse til internettet.”

“Russell er uhyggeligt god til, at se de små forskelle i os alle,” siger Lisa Nishimura, VP for Originals, Netflix. “Han er frodig, frisk og en global kraft, der vil genlyd hos vores medlemmer i hele verden.”

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar