Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Stand-up med voldtægtsanklagede Russell Brand bliver på Netflix

Stand-up med voldtægtsanklagede Russell Brand bliver på Netflix

21/09/2023 | Flixfilm

Den britiske komiker og skuespiller Russell Brand er blevet anklaget for voldtægt og følelsesmæssigt misbrug af fire kvinder.

Den anklagede, kendt fra komedierne ‘Forgetting Sarah Marshall’ og ‘Get Him to the Greek’, afviser beskyldningerne og nægter, at de har fundet sted.

Det har dog allerede fået konsekvenser for Russell Brand.

YouTube har lukket for komikerens reklamer, mens både BBC og Paramount+ har fjernet shows med Brand fra deres respektive tjenester.

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten Netflix freder dog Russell Brand indtil videre.

I 2018 havde Netflix premiere på det eksklusive stand-up show ‘Russell Brand: Re:Birth‘, hvor komikeren er i det snakkesalige hjørne og sludrer om verdens tilstand samt fortæller, hvordan livet har ændret sig, efter han er blevet far.

Dét show har Netflix valgt fortsat at have tilgængeligt, og streamingtjenesten har umiddelbart ingen planer om at fjerne det fra udvalget, skriver det amerikanske medie Deadline.

For det første er Russell Brand endnu ikke blevet dømt i sagerne, mens Netflix tidligere har været i lignende stormvejr, hvor streamingtjenesten ikke har bøjet sig for presset.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Det skete senest med Dave Chappelles show ‘The Closer‘, hvor komikerens jokes om transkønnede og homoseksuelle vakte vrede og blev kritiseret for at være ufølsomme.

Showet skabte oprør og demonstrationer blandt Netflix-ansatte, men streamingtjenesten bøjede sig ikke, og showet kan således stadig streames.

nklagerne mod Russell Brand kom frem i dokumentaren ‘Russell Brand: In Plain Sight’, som blev vist på engelsk tv i weekenden.

De fire kvinder, der har anklaget ham, kender ikke hinanden. En af dem var seksten år gammel på det tidspunkt, hvor de påståede overgreb fandt sted. Det er vigtigt at nævne, at den seksuelle lavalder er seksten år i Storbritannien. Russell Brand var selv 31 år på det tidspunkt.

Se ‘Russell Brand: Re:Birth‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar