Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Stand-up med Wyatt Cenac på Netflix til oktober

Stand-up med Wyatt Cenac på Netflix til oktober

08/09/2014 | Flixfilm

Netflix fortsætter deres oprustning af comedy og stand-up med et helt nyt show af den amerikanske komiker Wyatt Cenac, som blandt andet er kendt for sin optræden i The Daily Show with Jon Stewart. Showet Brooklyn får premiere på Netflix d. 21. oktober.

Stand-up showet har fået navnet Brooklyn, dels fordi det blev optaget i Union Hall, Brooklyn, men også i høj grad på grund af det faktum, at Wyatt ikke er glad for at finde på titler! I Brooklyn bruger Wyatt tiden på at dele sine observationer om alt lige fra sugemærker hos voksne mennesker, til en gennemgang af sin gamle bedstemors beboelseskvarter, som er blevet kulisse i et utal af tv-programmer.

Wyatt har selv instrueret showet, som også byder på gæsteoptrædener fra komikeren Eugene Mirman (Bob’s Burgers) og Gbenga Akinnagbe fra The Wire.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du streame på Netflix i denne måned

I forbindelse med premieren af Brooklyn på Netflix, vil showet også blive udgivet på LP i et stærkt begrænset oplag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Komikeren Wyatt Cenac er en amerikansk stand-up komiker, skuespiller og manuskriptforfatter, og er bedst kendt for sit arbejde på The Daily Show With Jon Stewart” hvor han har vundet 3 Emmy Awards for sin rolle som korrespondent og manuskriptforfatter. Tidligere har Wyatt skrevet tre sæsoner af den animeret komedieserie King of The Hill.

Se Wyatt Cenac: Brooklyn på Netflix Danmark fra 21. oktober.    Skriv kommentar