Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Stand-up med Wyatt Cenac på Netflix til oktober

Stand-up med Wyatt Cenac på Netflix til oktober

08/09/2014 | Flixfilm

Netflix fortsætter deres oprustning af comedy og stand-up med et helt nyt show af den amerikanske komiker Wyatt Cenac, som blandt andet er kendt for sin optræden i The Daily Show with Jon Stewart. Showet Brooklyn får premiere på Netflix d. 21. oktober.

Stand-up showet har fået navnet Brooklyn, dels fordi det blev optaget i Union Hall, Brooklyn, men også i høj grad på grund af det faktum, at Wyatt ikke er glad for at finde på titler! I Brooklyn bruger Wyatt tiden på at dele sine observationer om alt lige fra sugemærker hos voksne mennesker, til en gennemgang af sin gamle bedstemors beboelseskvarter, som er blevet kulisse i et utal af tv-programmer.

Wyatt har selv instrueret showet, som også byder på gæsteoptrædener fra komikeren Eugene Mirman (Bob’s Burgers) og Gbenga Akinnagbe fra The Wire.

LÆS OGSÅ:   Det bliver nemmere at ændre undertekster på Netflix

I forbindelse med premieren af Brooklyn på Netflix, vil showet også blive udgivet på LP i et stærkt begrænset oplag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Komikeren Wyatt Cenac er en amerikansk stand-up komiker, skuespiller og manuskriptforfatter, og er bedst kendt for sit arbejde på The Daily Show With Jon Stewart” hvor han har vundet 3 Emmy Awards for sin rolle som korrespondent og manuskriptforfatter. Tidligere har Wyatt skrevet tre sæsoner af den animeret komedieserie King of The Hill.

Se Wyatt Cenac: Brooklyn på Netflix Danmark fra 21. oktober.Skriv kommentar