Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Standing Ovation

Standing Ovation

24/05/2015 | Flixfilm

Se Standing Ovation på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Musical
Instruktør: Stewart Raffill
Skuespillere: Devon Jordan, Ashley Cutrona, Erika Corvette, London Clark
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.2

Beskrivelse: Fem skolekammerater danner et pigeband og deltager i en musikvideokonkurrence på landsdækkende tv.


Se Standing Ovation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkStanding Ovation havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Standing Ovation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Standing Ovation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Standing Ovation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Standing Ovation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar